Quantcast

tisdag 5 november 2013

10 anledningar till att som man förkunna för sitt sällskap att omedelbar defekation stundar

För er som inte är födda 1942 betyder det kort och gott 10 anledningar till att en man måste meddela alla i sin absoluta närhet att en hot damn steaming shit-session utan dess like är på G. För er läsare vars kön buktar inåt istället för utåt kan det dock bli svårt att förklara exakt varför i helvete man behöver göra det - det ligger inte i er natur att berätta om det, ännu mindre njuta av det. Jag kommer därför försöka, i form av en skamlöst fånig lista, förklara varför att hindra en man från att göra nummer två kommer att resultera i minst två världskrig.

Hur kan ni lägga så mycket energi vid ett basalt kroppsbehov?
Ja, troligtvis för att det är sjukt jävla gött. Kvinnor har försetts med förmågan till kilometerlånga orgasmer medan vi män på sin höjd ska vara glada över att komma mer än en gång. Som en lösning på problemet gav Gud oss ett alternativ för de män som gillar the D. För att inte låsa ute en stor del av den manliga befolkningen från njutningen (som troligtvis inte är någon njutning alls för den man som inte swingar åt det andra hållet) så gjorde Gud en redundant backup - systemet fungerar åt andra håller också. Dvs, både in- och utgång.

Med andra ord är det inte bara kroppsligt skönt att lätta på trycket, utan även, vid stora lass, riktigt dundergött att lägga spräng i nordlig riktning, lackera om kaklet samt lätta på laddtrycket i turbon. Kär aktivitet har många namn, och som du säkert förstår har det diktats rikligt om detta.

Men till de tio anledningarna, vars ide jag fick härifrån (det ska ju vara jämställt, så här är det från en manlig synvinkel)


  1. För att 100 % av befolkningen kan göra det, men att bara hälften njuter av det. Mörkertal bland män som ser det som ett behov finns säkert.
  2. För att alla kollar snett på en när man förkunnar att laddtrycket ska lättas på.
  3. Ingen berättar för andra män att laddtryckslättning inte är ett behov - det är en livsstil.
  4. För att alla kvinnor reagerar så fruktansvärt negativt på att man har kroppsbehov. Det luktar äckligt? Jaha, din jävla andedräkt då? Andas är också ett behov.
  5. För att det anses vara äckligt. Vilket det också är, men det är fortfarande sjukt gött.
  6. För att det för alla människor är något man kan skämta om, utan problem. Den som aldrig skrattat åt bajshumor lever inte.
  7. För att det värsta tänkbara scenariot för någon är att efter ölkväll och curryprovning på den lokala bodegan är att få akut förhöjt laddtryck. Speciellt i vita byxor.
  8. Nu har en skitnödig inget som är jämförbart med mensvärk, men jag kan bara tänka mig att jag hade velat ta mitt liv om jag hade varit skitnödig konstant i en vecka utan att kunna göra något åt det.
  9. Akut dåligt humör vid falkbehov kan förekomma, men det skämtar man inte om. THIS SHIT IS SERIOUS
  10. För att 100 % av befolkningen behöver göra det men trots detta ses det som något hedniskt, sjukt och fel.
Kort och gott - det är din plikt som man att berätta för din omedelbara närhet att du ska släppa en teknisk falk. För vem vill inte vara med och dela glädjen? (eller vetskapen om att du nu har gjort det bästa man kan göra efter en arbetsdag)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar