Quantcast

söndag 19 september 2010

Politrukerdjävlar.


"The political commissar (also politruk Russian: политрук: political officer) is the supervisory political officer responsible for the political education (ideology) and organisation, and loyalty to the government of the military. Historically, the commissaire politique (political commissary) first appeared in the French Revolution (1789–99), guarding it against anti-Revolutionary (ideological) thought and action, and so ensuring the Republican victory." 

R. Dupuy, Nouvelle histoire de la France contemporaine: La République jacobine (2005) p.156


Så, vad vill dansken säga nu? Jag vill vara absolut skitförbannad över att gemene svensk ser rätt mönster men ur fel vinkel. Vart börjar vi?

Sverigedemokraterna. Jag utgår ifrån att du vet vilka de är men inte vad de står för, tack vare propagandamaskinen som har sprungit igång på högvarv ända sedan man fick reda på att de faktiskt kunde komma in i riksdagen (min skapare, kan partier komma in i riksdagen?)

Jag förstår fortfarande inte problemet. Whats the big deal, ett parti som faktiskt tar upp något som ingen vågar bry sig om? Jag orkar inte ens dra några smarta oneliners om det hela, så jag tar upp några svinenkla exempel som, om du besitter någon form av medvetande, borde förstå är mycket värre än SD i riksdagen.

http://www.aftonbladet.se/ idag, 19e september. En omröstning med alternativen "ag säger nej till främlingsfientlighet. Jag gillar olika." 

(En omröstning har mer än ett alternativ. Således är det ingen omröstning utan en smädelsekampanj, är du inte med oss är du emot oss. Sovjetisk demokrati, du får rösta. På ett parti. När kunden köper en T-Ford får dom självklart välja själva vilken färg bilen ska ha. Så länge dom tar svart.)

SD är rasister!

Med samma "argumentationsteknik" som ovanstånde, så är Ohly kommunist (som är otroligt mycket värre) Kristdemokraterna mördare av abortläkare, Socialdemokraterna är för åsiktskontroll, moderaterna fascister, folkpartiet vill att knark och barnporr ska vara lagligt... och så vidare. Snälla. Lägg ner. Invandrare är ingen ras. Det finns inget som heter kulturrasism.


Summa summarum: svenska folket är oförmöget att tänka själva och måste ha en jävla tidning för att bilda en åsikt. Så länge du inte röstar SD är det en demokrati. För varför ska ett parti som folket ha röstat in ha kommit in utan valfusk?



7 kommentarer:

  1. är kommunism "otroligt mycket värre" än Fascism? :O Du är inte lite körd du mannen. Försvarar inte kommunism, men det jag antar du syftar på är Sovjet, det var inte ren skär kommunism. Det vet du med. Back to topic. Kommunism är inget problem i Sverige det är främlingsfientlighet, rasism och fascism!

    SvaraRadera
  2. Och med fascism menar du Alliansen? Give me a fucking break. Staten behöver inte vara med och hjälpa dig i varenda grej du gör.

    Och ja. (Försöken till) kommunism har dödat mer än någon annan ideologi, med mening och vid fullt medvetande. Socialism äcklar mig. Finns för övrigt knappast någon rasism eller fascism i Sverige, däremot några rallare som har fått för sig att invandringen är ett problem.

    SvaraRadera
  3. Nej med fascism menar jag den utveckling som saker o ting sker i. Främlingsfientlighet leder till rasism, vilket i sin tur leder till.. och sedan till..

    Mannen, ska vi vara ärliga? Det som otvivelaktigt dödat flest människor är egoism/kapitalism. Från de två första människorna fanns på vår jord (om man tror att det var Eva & Adam eller något annat, spelar ingen roll) har det existerat. Vikingatåg där man våldtar, förslavar och utarmar andra människor, slavhandel mellan Amerika och Afrika, Frankrike som ser till att FN drar tillbaka sina trupper nere i Rwanda och en miljon Tutsier slaktas, allt för att de hade bra handelsförbindelser där gällande ädelstenar och vapenförsäljning eller varför inte USA:s attack av Irak. Där otvivelaktigt oljan spela en mycket stor roll. Ang. Staten. Nej absolut inte. Men de ska finnas när människan inte klarar av saker och ting själv. Samt se till att de viktigaste funktionerna fungerar, dvs skola, vård o omsorg. (nej inget jävla sossesnack, De flesta liberaler anser att detta är viktigt!)

    SvaraRadera
  4. moderatswing med en dålig internetleverantör19 september 2010 kl. 08:25

    Och Fi! vill egentligen döda alla judar, men de skyller på männen istället. Bara att de itne säger det...

    Inte fan fanns det kapitalism i tankarna på vikingarna? Slavhandel var ett resultat av en helt annan människosyn som vi INTE har idag. Fn gör inte ett skit, och har aldrig gjort. Rwandamorden hade inget med kapitalism att göra, utan mer det faktum att Tutsier och Hutu inte fungerar.

    Förespråkar inte kapitalism eller något heller, USA sätter sig själva i skiten bäst de vill. Sista punkten, absolut.

    SvaraRadera
  5. Se där, han har en hjärta även om det är litet. Nu ska vi bara få hjärnverksamheten att uppdateras till en snabbare maskinvara.

    Inte kapitalism? Man gjorde räder för att dra på sig stora tillgångar i form av guld, vapen, kvinnor och vin. Kapitalism handlar ju just om att öka sina tillgångar, skillnaden är väl i så fall hur man gör det. Och vikingarna förstod nog sig inte på aktiehandeln.

    Rwandamorden HADE KUNNAT STOPPAS om Frankrike inte lagt sitt VETO, och anledningen till att de la sitt veto, har jag och omvärlden uppenbarligen fått veta fast du har missat det.

    Och hurvida USA sätter sig i skiten diskuterar vi inte utan människorna som faller offer för det!

    SvaraRadera
  6. Oscar har så jävla rätt, jag skäms över att vara svensk när jag ser alla hjärntvättade nollor slänga ur sig fraser som "alla är lika värda" när diskussionen handlar om SD, det handlar fan inte om det!! Och ni kommunistfittor, hoppas ni dör. Plågsamt

    SvaraRadera
  7. Detta var bland det första vettiga jag hört sen valet, började tappa hoppet om mänskligheten men nu känns det bättre igen!

    SvaraRadera