Quantcast

söndag 26 december 2010


Om nazistfrisyren...

Å andra sidan är ju mode stilar som är så jävla fula att de måste ändras en gång om halvåret. Något som är lätt att följa när man inte har en jävla aning om vad man är. Mode faller - stil håller, så keep on heiling. Ni tycker säkert att det är askalas att knalla runt sådär, men bli inte förvånad när folk kallar er nazister. Fan, passa på att köpa en tisha med ett solkors på - det är ju trots allt mode.

Vilken jävla ursäkt...

16 kommentarer:

  1. Har du någon gång hört någon bli kallad för nazist enbart för att denne har haft en sådan frisyr?

    SvaraRadera
  2. Tyvärr inte, då gemene man är för dum för att fatta frisyrens ursprung. Jag tar mig friheten att kalla folk med frisyrer för högerextremister!

    SvaraRadera
  3. Ska du inte ta upp att nu på vintern är det väldigt många som har boots på sig? nazisterna hade också boots så det måste betyda att alla som har dessa kängor är nazister? eller?

    SvaraRadera
  4. Och för att inte tala om hallsdukar?! det kommer direkt ifrån nazisterna. Förstår inte hur man kan gå runt med hallsduk

    SvaraRadera
  5. Kan ju faktiskt vara så att det finns någon som eftersträvar att ha en liknande frisyr som den mycket kända jarhead frisyen? längre mitt på och rakat på sidorna. visst de flesta i dag har längre än var soldaterna har mitt på skallen men är samma frisyr i grunden. Dra inte alla över samma kam

    SvaraRadera
  6. Kängor är perfekt ursäktbart för rått jävla väder - vinter och snö. Romare hade kjolar... do the math.

    Vi märker om frisyren håller i mer än ett halvår/år.

    SvaraRadera
  7. Haft min i närmare ett år nu, är jag helt ute då?

    SvaraRadera
  8. Bara för att du har varit ful i ett år blir du inte snygg. Eller vad menar du?

    SvaraRadera
  9. Haha det är inte jag som har lika stor käft som Steven Tyler. Sen om man tänker på din frisyr så kan man tänka sig att du har "tagit" den ifrån neandertalarna?

    SvaraRadera
  10. Verkade som det tog jävligt hårt att någon poängterade att det såg ut som en nazistfrisyr. Kom igen, är du så jävla värdelös att du måste ta till personangrepp?

    SvaraRadera
  11. Btw, jag tänker inte på nazister när jag säger åt frisören vilken frisyr han/hon skall klippa. Tänker mer på Elvis Presley! Och det finns inget du kan kritisera honom för. Förutom att han blev tjock och dog av en hjärtattack på en toalett.

    SvaraRadera
  12. Jaha. Jag brukar sanda uppfarten på vintern.

    SvaraRadera
  13. Om du har minne som en guldfisk så kan jag ju säga att du skrev i ditt inlägg att alla som har denna frisyr är högerextremister. Personngrepp WHAT.
    Softa jordner, jag bryr mig faktiskt inte riktigt om vad du tycker. Har bara tråkigt och lolpics laggar

    SvaraRadera
  14. http://lolpics.se/5661-the-big-lebowski

    Så här arg blir jag på daj när jag läser detta

    SvaraRadera
  15. lol p12 trolled hard, plz tits or gtfo

    SvaraRadera
  16. bra skrivet! så jävla ful frisyr.

    SvaraRadera